Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@00:10:55 GMT

کم‌کاری تیروئید چیست؟

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۴۲۹۸۲

وقتی غده تیروئید به مقدار کافی هورمون تیروئید برای عملکرد نرمال بدن تولید نکند، کم‌کاری تیروئید پدید می‌آید. ناطقان: درمان بیماری کم کاری تیروئید نیاز به توجه مداوم دارد که گاهی برای مدت طولانی ادامه می‌یابد. تقریبا همه بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید ادامه درمان با یک دارو را در طولانی مدت متوقف نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عملکرد غده تیروئید نیز در بیماران باید هر ۶ تا ۱۲ ماه، طبق دستور پزشک کنترل شود.

طبق گفته پزشکان غدد، مصرف قرص‌های هورمون تیروئید به مدت طولانی با دوز صحیح و با نظارت منظم هیچ عارضه‌ای ایجاد نمی‌کند.

درمان پرکاری تیروئید

همه بیماران مبتلا به پرکاری غده تیروئید به دارو‌های ضد تیروئیدی برای کنترل تولید بیش از حد هورمون نیاز دارند. به گفته متخصصان ۴۰ درصد بیماران ممکن است تنها با درمان پزشکی طی ۱۸ تا ۲۴ ماه به طور کامل بهبود یابند.

ید و هورمون تیروئید

ید برای تولید طبیعی هورمون‌های تیروئیدی ضروری است. کمبود ید در رژیم غذایی ممکن است منجر به تولید کم هورمون تیروئید و تورم غده تیروئید شود، که به نام بیماری گواتر شناخته می‌شود، از این رو مصرف نمک یددار بسیار مهم است اما به گفته ویگنش متخصص تغذیه از نظر میزان ید موجود در نمک، سنگ نمک هیمالیا (نمک صورتی) نسبت به نمک‌های سفید یددار هیچ مزیت دیگری ندارد.

گواتر

رژیم غذایی مناسب برای اختلالات تیروئید

بیماران تیروئیدی می‌توانند از یک رژیم غذایی معمولی پیروی کنند. همانطور که قبلاً تصور می‌شد، نیازی به محدود کردن مصرف مواد غذایی در بیماران تیروئیدی وجود ندارد. همچنین برای درمان اختلالات تیروئیدی نیازی به مصرف مکمل‌ها و مواد مغذی اضافی نیست.

تیروئید و بارداری

هورمون تیروئید برای رشد مغز جنین به ویژه در سه ماهه اول بارداری ضروری است. بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید باید هورمون درمانی تیروئید را در طول بارداری ادامه دهند. در دوران بارداری، معمولا نیاز به افزایش هورمون‌های تیروئیدی وجود دارد.

باور‌های رایج و اشتباه در مورد اختلالات تیروئید

- بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید نمی‌توانند وزن کم کنند و حتی با درمان مناسب با هورمون تیروئید تا آخر عمر چاق می‌مانند.
- مشکلات تیروئیدی همیشه ارثی است.
- مصرف طولانی مدت قرص تیروئید (هورمون تیروئید) ممکن است بر اندام‌های داخلی مانند کلیه ها، قلب، کبد و ... تاثیر بگذارد.
- تنظیم رژیم غذایی، یوگا و ورزش می‌تواند اختلالات تیروئیدی را درمان کند. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: کم کاری ، تیروئید ، عملکرد نرمال

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کم کاری تیروئید اختلالات تیروئید بیماران مبتلا کم کاری تیروئید هورمون تیروئید غده تیروئید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۲۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارتون: مسی تغییر ژنتیکی داده شد!

ستاره پیشین فوتبال انگلیس لیونل مسی را به استفاده از استروئید متهم کرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از دیلی میل، جوی بارتون بازیکن پیشین منچسترسیتی و نیوکاسل مدعی است، لیونل مسی برنده هشت توپ طلا در جوانی با استروئیدها تغییر ژنتیکی پیدا کرده است.

بارتون گفت: برای من، یک ستاره بزرگ در کنار نام لیونل مسی وجود دارد، زیرا در سنین پایین به دلیل مشکلات رشد به او استروئید داده شد. مسی در جوانی اصلاح ژنتیکی شده بود، بنابراین باید یک ستاره در کنار نام او وجود داشته باشد. کاپیتان تیم ملی آرژانتین به دلیل کمبود هورمون رشد که در 9 سالگی تشخیص داده شد، دوره‌های درمانی را گذراند که تا 14 سالگی آن را به پایان رساند.

افزایش قابل توجه درآمد اینترمیامی پس از حضور مسی

وی افزود: مسی با هورمون‌های رشد تغذیه می‌شد و این نوع داروها به رشد او کمک می‌کردند. اگر او را رها می‌کردند که به طور طبیعی با غذاهای سرخ‌شده و چیزهایی از این قبیل رشد کند، رشد نمی‌کرد و به چیزی که در نهایت انجام داد، نمی‌رسید.

بارتون یک بازی ملی برای انگلیس انجام داده است. او علاوه بر منچسترسیتی و نیوکاسل، در تیم‌های کوئینز پارک رنجرز، برنلی و مارسی فرانسه بازی کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • مسی تغییر ژنتیکی داده شد!
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • بارتون: مسی تغییر ژنتیکی داده شد!
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو