Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون فنی مرکز بهداشت سیستان و بلوچستان گفت: در سال گذشته درحوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیش ۹۵ درصد نوزدان متولد شده از نظرهیپوتیروئیدی غربالگری شده اند.

به گزارش ایسنا- دکتر خداداد شیخ زاده افزود: کم کاری تیروئید در نوزادان یا هیپوتیروئیدی نوزادی، یک بیماری خطرناک در کودکان است، این بیماری در نوزادان می تواند عواقب خطرناکی داشته و باعث عقب ماندگی کودک و کاهش IQ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر شیخ زاده افزود: با توجه به اهمیت انجام غربالگری در نوزادان۳ تا ۵ روز و همچنین اهمیت انجام مراقبت های بیماران شناسایی شده مبتلا به هیپوتیروئیدی نوزادی، لازم است آموزش های لازم در این خصوص به مادران باردار در سه ماهه سوم بارداری داده شود.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیش از ۹۵ درصد نوزادان متولد شده از نظر هیپوتیروئیدی غربالگری شده اند که ۶۳ بیمار شناسایی شده تحت درمان قرار گرفته اند.

وی گفت: با توجه به اینکه بهترین زمان شروع درمان تا پایان دو هفتگی و حداکثر کمتر از ۲۸ روزگی نوزاد است، پزشکان و همکاران پزشک، مراقب سلامت و بهورز در این خصوص آموزش های لازم را  با دقت و حساسیت ویژه ای به  به خانواده ها ارائه نمایند و به صورت منظم آزمایشات بیماران را پیگیری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۸۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌از ۳۰ هزار و ۲۴۶ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش ۵۳۰ میلیارد تومان خریداری شده است.
عباس اشکانی با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است افزود: کار برداشت حدود ۴۰ درصد از گندمزار‌های سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.
وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰ دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید برای تحویل این محصول استراتژیک در سطح استان پیش بینی شده است و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک میکنند.
اشکانی افزود: شهرستان‌های دلگان با ۱۵ هزار تن و بمپوربا هشت هزار تن بیشترین گندم تحویلی به مراکز خریدرا به خود اختصاص داده اند.

دیگر خبرها

  • وعده سخنگوی صنعت آب برای سیستان و بلوچستان/سدها لبریز شدند
  • کمبود آب بلوچستان تا ۴ سال آینده رفع می شود
  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • تدوین برنامه مراقبت از راه دور نوزادان نارس بعد ازترخیص در اصفهان
  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • ۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد
  • برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان
  • اجرای قریب به ۱۲۰۰ برنامه در سیستان و بلوچستان
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور